Carreau

De Carreau +, de niet verouderde versie van de Cassaia +, geeft blijk van eenzelfde tomeloze schoonheid die resulteert in duurzaamheid en kleurvastheid voorzien van een strakke geometrie. De Carreau + doet het dan ook uitstekend in ontwerpen waar een moderne, trendy touch de toon zet. Door zijn niet verouderde karakter is de Carreau + bovendien strak en maatvast en kan hij geplaatst worden met een minimale voeg. Dat resulteert in een haarfijn aaneensluitend, modern ogend verhard oppervlak.

Het Carreau gamma laat zich uitstekend combineren met andere exemplaren uit het Stone & Style gamma voor een subliem totaalplaatje waarbij de synergie tussen uw interieur en exterieur in perfecte harmonie is. 

De uitgepuurde architecturale vormgeving van de Carreau producten in combinatie met de beschikbare kleurschakeringen o.a. Gris Naturel, Arduna, Carbon en Cappuccino, … van het gamma staan garant voor geraffineerde looks. 

De Carreau klinkers, tegels en muurelementen in verschillende afmetingen lenen zich perfect om diverse buitenontwerpen te accentueren. De esthetische accenten, die legt u uiteraard zelf in functie van uw smaak en verbeelding.