Cassaia

Cassaia+  is de klassieker binnen de Stone&Style collectie. Dat wil niet zeggen dat de Cassaia + een klassieke steen is maar wel dat hij een tijdloze elegantie uitstraalt. De Cassaia + heeft iets nostalgisch, iets dat het verlangen naar authenticiteit uitademt. Dankzij zijn zeer hoog gehalte kleurpigmenten behoudt hij bovendien zijn warme, diepe tinten eindeloos lang. De Cassaia + is verkrijgbaar in een groot palet aan kleuren en formaten.

Speelse kleurvlakken in uw terras, opvallende structuren tot zelfs combinaties met andere materialen: de Cassaia + kan het allemaal. Met de Cassaia + kan u uw fantasie de vrije loop laten en uw gedroomde buitenruimte realiseren.

Droomt u van nostalgie en authenticiteit? Dan is het Cassaia + gamma alvast perfect om een geslaagd buitenproject kracht bij te zetten. De klinkers uit het Cassaia + gamma voelen zich immers perfect thuis in gestileerde tuinen, romantische terraspartijen en tijdloze buitenruimtes.

Kiest u voor het Cassaia + gamma dan opteert u voor tijdloze veelzijdigheid. Het aanbod kleuren van deze lijn is bijzonder uitgebreid waardoor u ze perfect kan laten matchen met de stijl van uw woonst. Kies voor Cassaia + exemplaren in lichte tinten als Gris Naturel, Nuance of Arduna wanneer u een strak en fris geheel wilt. Met nuances als Mocca Dust, Cappuccino of Mandarine creëert u dan weer een extra dosis warmte en sfeer rond uw woonst. Ontdek zeker ook de andere kleuren!