Waarom beton?

Je staat op het punt om je tuindromen waar te maken, proficiat! Je wil een nieuw terras, een moderne zwembadrand of een tuinpad. Maar je zit nog met een heel belangrijke vraag…

WAAROM BETON?

Wel… Als je voor beton kiest, dan kies je voor een totaaloplossing. Met klinkers of tegels uit beton kun je méér dan alleen je terras aanleggen. Je kiest meteen je inrit, tuinpaden, zwembad of vijver in dezelfde stijl en afwerking als je terras. Vergeet niet dat je met betonproducten ook in de hoogte kunt werken: trappen, muurtjes, palissades en palissadebanden zorgen ervoor dat je tuin één harmonieus geheel vormt. Betonproducten worden ook nog eens gemaakt in een breed gamma van kleuren en texturen. Welk type woning je ook hebt, betonnen tuinafwerking zorgt altijd voor een mooi kader rond je huis. Vind je tussen ons gamma niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem, want betonproducten kunnen op maat gemaakt worden. Bestaat het niet, dan maken we het.

Op vlak van prijs/kwaliteit is beton de winnaar en bovendien is het een product dat voor de vakman makkelijk te plaatsen is. Beton is een duurzaam en authentiek product met een gemakkelijk onderhoud op lange termijn. Borstel regelmatig en spuit je producten sporadisch af met de tuinslang. Vermijd de hogedrukreiniger! Die veroorzaakt schade aan het oppervlak van je betonnen producten.

WAAROM STONE&STYLE?

Creëer jouw ‘Outspiration’ met Stone&Style. Van grootformaattegels tot klinkers, genuanceerde kleuren, multiformaten, tappen & palissades, betonnen tuinmeubilair, waterpasserende tegels,… naar verharding als totaaloplossing en de tuin als verlengstuk van de woning.

De productie van Stone&Style gebeurt volledig in België. Dat is een voordeel, want zo kunnen we het productieproces van kortbij opvolgen en kunnen we elke dag verbeteren en bijsturen. Zo garanderen we een lokaal en eerlijk product. Heb je toch een suggestie of een probleem? Wij bekijken het voor je en zorgen voor een gepaste oplossing met een duidelijke communicatie.

Dankzij de Stone&Style impregnering houden je producten ook hun diepe kleur. De impregnering beschermt je producten beter en langduriger tegen water, vuil en zonlicht. Klik hier om meer te weten te komen over het nieuwe gamma.

 

Stone&Style producten zijn gegarandeerd maatvast. Dat wil zeggen dat de breedte en lengte altijd de juiste afmetingen hebben. Zo kun je gemakkelijk een strakke lijn aanhouden. Wij produceren onze klinkers en tegels steeds “plat”, we persen en gieten ze dus zoals ze gelegd worden. Klinkers die op hun kant gemaakt worden, kunnen verschillen in lengte en breedte.

PLAATSING & ONDERHOUD?

 

We hebben een uitgebreid netwerk van verdelers en plaatsers die we met het volste vertrouwen jouw droomterras laten aanleggen. Onze Erkende Plaatsers komen zelfs elk jaar bij ons op cursus om de laatste nieuwe technieken onder de knie te krijgen.

Kun je niet wachten om aan je nieuwe tuinproject te beginnen? Wij begrijpen je. Daarom zorgt Ebema Stone&Style ervoor dat een groot gedeelte van het gamma altijd op voorraad is. Informeer bij een verdeler bij jou in de buurt.

Heb je nog een vraag? Wil je onze producten eens zien en voelen? Neem gerust contact met ons op of kom eens een kijkje nemen in onze expotuinen in Zutendaal of Rijkevorsel.