Voor professionals

Ben jij een tuinarchitect, tuinaannemer, plaatser of handelaar? Ontdek wat Ebema_Stone&Style voor jou kan betekenen.

Samen ruimte verbeteren

Online platform MyEbema

Vraag je account aan voor het gebruik van MyEbema, ons online platform voor professionele contacten. Dan kun je als verantwoordelijke contactpersonen van jouw bedrijf wijzigen of toevoegen, je kunt onze Ebema zakcataloog aanvragen en je facturen digitaal raadplegen.

Ebema Creative Lab
Op maat

Reikt je verbeelding verder dan onze standaardoplossingen? Het Ebema_CreativeLab met de kleurrijke grondstoffenwand staat open voor iedereen. Je voelt, probeert, ontdekt. Klik en neem nu contact op voor een kleur, formaat of patroon op maat. Ons Ebema_CustomConcrete team gaat ermee aan de slag. Van tegel tot Smooth Object. Daag ons uit!

Label Erkend Plaatser

Ben je een plaatser of tuinaannemer met oog voor kwaliteit in plaatsing? Werk je met onze producten en is Ebema_Stone&Style voor jou een voorkeurpartner? Ben je bereid om jaarlijks onze opleidingen te volgen? Wie weet maak jij kans op het Ebema_Stone&Style Erkend Plaatser Label, dat heel wat voordelen biedt. Ontdek de criteria.

Plaatsing
Plaatsingsvoorschriften

We hechten veel belang aan een correcte plaatsing. Klik en ontdek de plaatsingsvoorschriften die gelden voor onze producten. Klachten die voortvloeien uit het niet opvolgen van deze voorschriften worden niet aanvaard. Op ons Youtube kanaal vind je een breed scala aan plaatsingsfilms.

Verkoop

Ben je een tuinprofessional, heb je advies nodig of wil je een offerte ontvangen? Neem contact op met ons Ebema_Stone&Style verkoopteam via sales@ebema.be of bel 00 32 89 61 00 62. We helpen je graag verder!

Logistiek/Verzending

Ebema gaat voor de hoogste kwaliteit. In onze producten, onze medewerkers én … onze transporten. Afhaling of levering, we proberen de termijnen zo kort mogelijk te houden. Neem contact op met ons team Verzending voor de juiste afspraken via mail naar verzending@ebema.be of bel 00 32 89 61 00 61.

Stalen bestellen

Wens je als tuinprofessional productstalen te bestellen? Dat kan! Maak je keuze op de website en laat ons een bericht met de gevraagde kleuren en oppervlaktestructuren plus je adresgegevens. Als de producten uit stock leverbaar zijn dan worden ze je bezorgd. 

Technische informatie

De kwaliteit en de afwerking van onze betonproducten wordt gegarandeerd door een aantal labels en keurmerken.