Hoe je keuze maken en bestellen

Een nieuw terras plaats je niet elk jaar. Mogelijk zelfs maar 1 of 2 maal in je leven. Daarom vinden we het belangrijk om je goed op weg te helpen. Met een overzicht van de verschillende stappen die er zijn in het proces van het kiezen en aanleggen van een nieuwe tuin, terras of inrit. Via deze tijdlijn gidsen we je vlot door het hele traject: van je eerste initiatief tot en met onderhoud.

Kies voor je tuin_Stone&Style
1. Ik maak werk van mijn tuin

Je hebt gebouwd en je wil je buitenruimte afwerken. Of je wil je bestaande tuin of inrit een ingrijpende make-over geven. Groot gelijk! Tuinfeestjes, winterbarbecues, een zwemvijver... de tuin is een verlengstuk van je woning. Jij verdient een plek om te genieten van de goede dingen van het leven. En je huis verdient een aangepaste en esthetische omkadering.

Kies voor betonStone&Style
2. Ik kies voor beton

Beton is een veelzijdig en flexibel product. Ontdek de voordelen van beton! Wil je met tegels, klinkers, trappen, palissades en boordstenen in dezelfde afwerking of kleur een harmonieus en esthetisch totaalconcept in je tuin? Dan is ons gamma in beton de beste oplossing. Omdat 90% van onze grondstoffen van minder dan 150 km komt en er voor het produceren van beton geen verhitting nodig is, heeft ons productieproces een duurzaam karakter. Meer over onze duurzaamheid.  

Inspiratie_Stone&Style
3. Ik laat me inspireren

Laat je inspireren door onze Outspiration-sectie. Je vindt er ons Magazine met tips en de referenties met foto's van meer dan 110 tuinprojecten. Te filteren volgens woonstijl en toepassing. Of bekijk onze brochures. Tot je precies gevonden hebt waar je van droomt.

Kleurentool - kies je favoriete kleur
4. Kies je favoriete kleur

Je surft probleemloos doorheen alle kleuren en oppervlaktestructuren dankzij onze kleurentool. Zo vind je eenvoudig een kleur die perfect past bij je smaak, bij je tuin en bij je gevel.

Ik maak mijn keuze - smaakvolle stadstuin
5. Ik maak mijn keuze

Op de website kun je alle producten bekijken. Je kunt je zoektocht verfijnen via de facet filters. Beperk je niet tot tegels en klinkers. Bij Ebema_Stone&Style kies je ook je trappen, muurelementen, boordstenen, tuinmeubilair… in dezelfde kleur en afwerking. Je tuin in totale harmonie.

Expo_Stone&Style
6. Toch nog even in het écht zien?

Spring binnen bij een Ebema_Stone&Style verdeler in jouw buurt. Daar ontdek je onze stalenrekken met een overzicht van het gamma. Of breng een bezoek aan onze Ebema_Stone&Style-expo in Zutendaal. Die is 1700 m² groot en bevat al onze kleuren, afwerkingen en formaten. Je vindt er niet enkel  tegels en klinkers, maar ook muurtjes, trappen, palissades, boordstenen en zitelementen. Is Zutendaal voor jou een afrit te ver? Dan is er ook de kleinere expotuin in Rijkevorsel.

Ik wil bestellen_Stone&Style
7. Ik wil bestellen

Je bent overtuigd: je wilt jouw buitenruimte inrichten met producten van Ebema_Stone&Style. Prima. Verzamel de gegevens van de producten die jij wilt plaatsen. Noteer naam product, oppervlaktestructuur, kleur, formaat, dikte of hoogte. Met deze informatie kun je contact opnemen met een tuinprofessional.

Plaatser-Tuinaannemer_Stone&Style
8. Wie plaatst?

We adviseren je om altijd een professional in te schakelen voor de aanleg. Jouw project verdient nu eenmaal de allerbeste plaatsing. Een mooi product dat slecht geplaatst is, blijft jaren een doorn in het oog. Werk met een Ebema_Stone&Style Erkend Plaatser : het maakt alles zoveel eenvoudiger.

Aankoop_Stone&Style
9. Aankoop en levering

Bestel je Ebema_Stone&Style producten via je plaatser of bij 1 van onze verdelers. Zij bezorgen je graag een prijsofferte voor de aankoop en nemen je ook de zorgen voor een correcte bestelling en leverdatum uit handen. Voer je renovatiewerken uit en is je woning ouder dan vijf jaar? Dan geniet je in België bij aankoop via je plaatser van een verlaagd btw-tarief van 6 % op de aankoop van je materialen.

Plaatsing_Stone&Style
10. Correcte plaatsing

Kies voor een vakman. Meer dan 200 professionals dragen het Ebema_Stone&Style Erkend Plaatser Label. Zij volgen opleidingen bij Ebema_Stone&Style. Ze kennen onze artikelen door en door. En hebben alle plaatsingstechnieken in de vingers. Vind een Erkend Plaatser in je buurt.

Jouw tuin als referentie
11. Jouw tuin als referentie

Jouw tuin kreeg een uitmuntende upgrade met Ebema_Stone&Style-producten. Dat wil je natuurlijk aan iedereen laten zien. Wil je jouw tuin als fotoreferentie op onze website en in onze brochures? Laat het ons weten!

Onderhoud_Stone&Style
12. Onderhoud en reiniging

De producten van Ebema_Stone&Style zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan. Toch is regelmatig onderhoud belangrijk. Vocht, fel zonlicht, vuil, koude en intens gebruik hebben impact op je buitenvloer. Hoe maak je je tegels of klinkers schoon zonder ze te beschadigen? Met deze onderhoudstips geef je mos, onkruid en vlekken geen kans.