Onze diensten

Ebema_Stone&Style verdeelt oplossingen voor tuin, terras en inrit via een uitgebreid netwerk van plaatsers en verdelers. Zij staan klaar om je te adviseren en te ondersteunen. Maar natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor tips en advies. We begeleiden je bij het maken van je keuze, geven advies rond plaatsing en helpen je ook verder na de werken. Ontdek hier welke diensten wij aanbieden.

Jouw buitenruimte verbeteren

Een ruim assortiment voor een totaalconcept

Ebema_Stone&Style heeft het grootste aanbod aan prefab betonproducten voor tuin, terras en inrit. Van klinker en Megatagel over trappen, boordstenen, palissades, Eco Solutions, muurelementen,...tot en met Smooth Objects. Wil je een harmonieus totaalconcept creëren? Ontdek al onze producten.

Netwerk van verdelers

Ebema_Stone&Style maakt gebruik van een netwerk van meer dan 200 handelaren in bouwmaterialen. Bij hen bekijk je ons uitgebreide arsenaal stalenrekken en vind je onze brochures... Onze verdelers ontvangen je met open armen en helpen je met advies, offerte, aankoop en levering op de werf.

Erkend Plaatser Label

Ontdek bij Ebema_Stone&Style niet enkel kwaliteit in producten, maar kom ook in contact met een uitgebreid netwerk van kwaliteitsvolle plaatsers. Voor hen riepen we het Ebema-Stone&Style Erkend Plaatser label in het leven.

Onze expo's

Naast de stalenrekken en de kleine expo's bij onze verdelers kun je aan onze vestigingen in Zutendaal (1700 m²) en Rijkevorsel (1200 m²) 2 grotere Ebema_Stone&Style expo's bezoeken. Je vindt er geplaatste producten, stalenrekken, informatiemateriaal en kunt er stalen meenemen. Breng alvast een virtueel bezoek aan onze expo in Zutendaal.

Op maat

Vind je in ons uitgebreide gamma toch niet wat je zoekt? Vanaf een bestelling van 300m² denken we graag met je mee voor een kleur op maat. Van klinker tot tegel. Ook ons Smooth Objects gamma tuinmeubilair leent zich voor maatwerk. Klik en neem contact op.

Klantendienst

Heb je een vraag over je geplaatste producten of is er iets misgelopen? Dan adviseren we je om contact op te nemen met je plaatser en/of verdeler. Zij staan in contact met onze vertegenwoordigers. Wil je rechtstreeks in contact treden met onze klantendienst? Klik hier.

Onderhoud

Een terras, inrit, pad, parkeerplaats of tuinmeubilair in beton worden dag en nacht blootgesteld aan regen, wind en koude. Regelmatig onderhoud voorkomt hardnekkige problemen, zoals mosvorming en groene afzettingen. Maar hoe maak je je tegels of klinkers schoon zonder ze te beschadigen? Ontdek onze onderhoudstips.

Plaatsingsvoorschriften

We hechten veel belang aan een correcte plaatsing. Klik en ontdek de plaatsingsvoorschriften die gelden voor onze producten. Klachten die voortvloeien uit het niet opvolgen van deze voorschriften worden niet aanvaard. Op ons Youtube kanaal vind je een breed scala aan plaatsingsfilms.

Brochures

Je vindt onze brochures voor de tuinmarkt bij Ebema_Stone&Style Erkend Plaatsers en bij de bouwhandels die onze producten en materialen verdelen. Op de downloadpagina kun je onze brochures ook inkijken, downloaden of bestellen. 

Stappenplan

Een nieuw terras plaats je niet elk jaar. Mogelijk zelfs maar 1 of 2 maal in je leven. Daarom vinden we het belangrijk om je goed op weg te helpen. Met een overzicht van de verschillende stappen die er zijn in het proces van het kiezen en aanleggen van een nieuwe tuin, terras of inrit. Via deze tijdlijn gidsen we je vlot door het hele traject: van je eerste initiatief tot en met onderhoud en reiniging.